maanantai 22. helmikuuta 2016

Pari sanaa eteisestä

Ensimmäistä kertaa elämässäni minulla on eteinen, josta oikeasti tykkään. Etenkin mieleistä on, että eteinen pysyy kutakuinkin siistinä, kenties avaruutensa ja tavaroiden niukkuuden vuoksi.

Tykkään siitä, kuinka valo kulkee tilojen läpi, olohuoneen pariovien kautta aina keittiöön saakka. Ja siitä, että porraskaiteelle voi unohtaa lempilaukkunsa ilman, että huone näyttää heti siivottomalta. 


Eteisen sisustukseksi valittiin vain muutamia lempitavaroita. Hayn musta Tray-pöytä on omiaan laskutasoksi avaimille ja muulle tärkeälle pikkusälälle, jonka ei halua päätyvän kissojen käpälien kautta lattialle. Linie Designin Asko Mixed -matto on parisen vuotta vanha ja edelleen loistokunnossa. Paksu villa on pehmeää ja lämpimän tuntuista, enkä siksi ihmettele yhtään kissojen mielihalua ottaa torkut juuri tällä matolla.

Parasta eteisessä on iso kaapisto. Se nielee oviensa taakse helkutinmoisen määrän takkeja, pipoja, hanskoja, huiveja, urheiluvälineitä ja miehen työkalukokoelman. Ilman sitä siisteyden vaikutelmaa olisikin aika hankala ylläpitää...

Tykkään myös eteisestä avautuvista näkymistä: kyökkiin (joka ei tosin ole aina näin siisti)...

... ja olohuoneeseen.

Valmista eteisessä ei ole vieläkään, sillä lyhdyn asuttamaan nurkkaan (lyhty on unohtunut sinne joulun jäljiltä...) toivoisin joskus saavani Hayn Hee Lounge-tuolin. Tai ehkä jonkun sievän vintage-lipaston?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti