maanantai 28. lokakuuta 2013

Se kuuluisa Skappel

Tämäkin ohje on alunperin - keneltä muultakaan - Kalastajan vaimolta. Hänen ohjeensa peittoavat useimmat lehtien neuleohjeet simppeliydellään ja muunneltavuudellaan, kiitos jälleen kerran!
Itse säveltelin ohjetta taas hieman. Käytin Dropsin alpakkalankaa kaksinkertaisena, 8 kerää riitti juuri ja juuri. Aloitussilmukoita tuli 60 ja takaosasta tein hieman pitemmän kuin etuosasta. Hihoja varten loin 40 silmukkaa ja kaventelin 10 kerroksen välein. Lopuksi kastelin kappaleet erikseen ihan läpimäriksi, venytin mittoihinsa ja annoin kuivua tasona yön yli. Seuraavana aamuna sitten ompelin kappaleet kiinni ja tällainen siitä tuli:




Ja on muuten superlämmin!

8 kommenttia:

  1. Voi kunpa ite pystyis samaan! Kaunis neule ja mahottoman hyvä värikin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sufy! Neule on ihan uskomattoman helppo ja nopea toteuttaa, kannattaa kokeilla :)

      Poista
    2. Äää! Vitsit kun sais virkkaamalla tehtyä yhtä kivoja neuleita ku neulomalla.. Oon enempi virkkuumimmejä. :)

      ps. löytyihän sun blogisi bloglovinista!

      Poista
    3. Mä taas en osaa virkata juurikaan :) Mutta jos löydät samantapaisen virkkuuohjeen, vinkkaa mullekin! En ole lisännyt blogia vielä blogloviniin, mutta pitääpä tehdä se !

      Poista
  2. Pitääkö munkin tehdä tämä! Kauniin värin olet valinnut. Mua vähän arveluttaa tuossa aina oikein -neuleessa se, että on niin herkkä tarttumaan milloin mihinkin. Tosin ne venyneet langat saa helposti ujutettua takaisin ruotuun. On varmasti ihana päällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi ania! Tämän neuleen kanssa ei pitkään tuhraannu aikaa, kokeile ihmeessä :) Olet ihan oikeassa tuosta ainaoikeasta, lähinnä nuo kissat tykkää leipoa neuletta jos se jää johonkin lojumaan joten virkkuukoukulla joudun siistimään... Mutta tupla-alpakka on tosiaan hirmu lämmin ja mukava käyttää!

      Poista
  3. Vautsi, ompas se ihana! Sopii tuo väri kaiken lisäksi sinulle tosi hyvin. :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos, Tania! Tykkään väristä tosi paljon :)

    VastaaPoista