torstai 17. lokakuuta 2013

Vessaremontti: ennen ja jälkeen

Elo-syyskuussa meille tehtiin täydellinen wc-remontti. Asuntomme on siis 1970-luvulta, ja vessaa oli uusittu edellisen kerran 1990-luvun lopulla lähinnä asentamalla uudet laatat. Epäkäytännöllinen amme oli alkuperäinen, laatat kalkista pinttyneet ja kalusteet (nekin alkuperäiset) hapettuneet. Yleisilme oli aika epäsiisti ja ahdas. Erityisesti lattia oli inhottava, sillä se ei puhdistunut millään ahkerasta jynssäämisestä huolimatta.
Homman teetimme ammattimiehillä, sillä itsellämme ei ole minkäänlaista kokemusta remontoinnista.
 Ja tällainen siitä tuli!

Pieneen tilaan ei voinut paljoa kikkailla, mutta suihkusekoittajan ja wc-pöntön taakse valitsimme erikoisempaa laattaa. Suihkukaapin ovat taittuvat pois tietä, mikä toi reilusti lisää tilaa. Väritys on lempparimme mustavalkoinen, ja yleisilme on avarampi ja ennenkaikkea siisti. Kivat pyykkijakkarat ostimme Ikeasta, pyyhkeet ovat Granitista ja Marimekosta. Kaikki kiinteät kalusteet sekä laatat ovat Laattapisteen valikoimista.

6 kommenttia:

 1. Onnistunut muutos! Meillekin on tulossa sekä WC- että kylppäriremppa. Aika lailla samoissa värimaailmoissa ollaan menossa. Toi pöntöntakainen tehosteseinä on erityisen kiva. Onneksi on vielä vähän aikaa funtsailla ennen kuin tekijät tulevat ;)

  VastaaPoista
 2. ania, kiitos! Meillä funtsailemisvaihe kesti melkein vuoden, kun ollaan molemmat hitaasti lämpiävää tyyppiä :)

  VastaaPoista
 3. Ihania nuo sinun kisut! <3 Olen itsekkin kissaihminen ja aina on ollut kissa taloudessa!:) Minulla oli kerran siamilainen kissa (ihastuttava koiramainen luonne) mutta se jäi auton alle. Se oli kova paikka 15 -vuotiaalle Tania tytölle :(

  VastaaPoista
 4. Kiitos, Tania! Kyllähän rakkaan lemmikin menettäminen on kova paikka, olen saanut sen kahdesti kokea. Mutta karvaiset ystävät säilyvät sydämessä aina :)

  VastaaPoista