sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Kevään kivoimmat treenivaatteet

Eilinen salitreeni virkisti kuten tavallista koko loppuillaksi mutta tänä aamuna heräsin kurkkukipuun ja kuumemittarikin näytön mukaan tänään ei kannata urheilla.
Itseäni piristääkseni kokosin pienen salivaatekollaasin Niken valikoimista. Nike on ehdottomasti lempimerkkini niin punttitreeni-, jooga- ja juoksuvaatteissa. Ne istuvat kropalleni parhaiten ja nykyään voin tilata netistä merkin vaatteita huoletta koska tiedän että koko on aina oikea. 
Väreistä silmääni viehättävät eniten tällä hetkellä neonkeltainen, harmaan sävyt ja vanha tuttu musta. Erikoiset kuosit ovatkin kollaasin vaatteissa se juttu:




Omassa treenivaatevalikoimassani ei tällä hetkellä ole mainittavia puutteita, mutta salikenkäni vetelevät viimeisiään. Tykkään paljon Niken juoksutossuista, mutta merkin salikenkiä minulla ei koskaan ole ollut. Nyt varmaan olisi aika kokeilla! Tämänhetkiset suosikkini ovat ainakin nettisurffailun perusteella kollaasin Dual Fusion TR-kengät, mutta niitä pitäisi päästä vielä testaamaan ihan livenä.

Mahtaisiko jollakulla olla salikenkäsuosituksia?

5 kommenttia:

  1. Ihania vaatteita, etenkin tuo limen värinen paita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vaan! Just tuota puseroa olen ihastellut jo muutaman viikon, se olis varmaan kätevä lenkeilläkin näin keväällä!

      Poista
  2. Mulla on monta vuotta vanhat niken salikengät, mutta ovat kuitenkin vielä ihan kondiksessa..mietin vaan, että oishan nekin ihan hyvä päivittää tähän päivään. Oon itsekki kattonu netistä urheiluvaatteita ja kerännyt blogi juttua varten, mutta en ainakaan vielä oo uskaltanut tilata, kun en oo aina varma koosta jos en kokeile ensin :/ Ois kyllä ihana vaan tilata ja ois varmasti oikea koko:)

    VastaaPoista
  3. Ja ihana tuo niken leopardikuosi huppari! <3

    VastaaPoista
  4. Moi Tania!
    Joo, mulla noi Niken treenivaatteet toimii hyvin netistäkin tilattuna kun koko on tiedossa. Ei tarvii hikoilla sovituskopeissa. Hyvä tietää, että sulla on Niken treenikengät olleet kestävät, nyt pitäisi vaan päästä sovittelemaan! Ja leokuosi, se on tosi kiva treenivaatteissa!

    VastaaPoista