maanantai 14. lokakuuta 2013

Asioilla

Päivän mittaan tuli ryntäiltyä ympäri kaupunkia. Keli oli hyytävä mutta aurinkoinen, joten punnitsin hetken jos toisenkin takkivalintaa. Päädyin kuitenkin villakangastakkiin, ja hyvä niin, sillä viiltävä tuuli blokkaantui mukavasti helmoihin.

Mentorin motoristibuutsit ovat parin vuoden takainen alelöytö paikallisesta suosikkiliikkeestäni Minzistä. Pakko kehua laatua: Näillä on marssittu ympäriinsä kelillä kuin kelillä eikä nahassa näy naarmuakaan. Buutsit on vuorattu sisältäkin nahalla, ja totean ehkä tuhannetta kertaa, että ne ovat supermukavat jalassa!

2 kommenttia:

  1. Ihana takki sinulla! Kenen (muun kuin sun)? Parin vuoden etsinnän jälkeen löysin itselleni harmaan villakangastakin ja olen nii-in iloinen siitä.
    Suun buutsin on melkein kuin mun buutsit (ASH). Oikein odotan (en odota!) ekoja räntäkelejä ja bikereiden pelastavan sohjossa kahlaillessa.

    VastaaPoista
  2. Takki on H&M:sta ja yllättävän napakkaa materiaalia. Onnea harmaan takin löytämisestä! Täällä Jyväskylässä räntää on maassa (ja ilmassa) niin paljon, että bikerit ovat oikeastaan ainoat varteenotettavat kengät tänään :)

    VastaaPoista