torstai 31. lokakuuta 2013

Uuttavanhaa ihanaa

Isosisko kävi eilen ja toi Arabian Ruska-tarjoilulautasen. Ihana! Oli löytänyt sen kirpparilta  Hänen ehdotuksestaan laitoin muutaman Festivo-kynttilänjalan lautaselle ja kyllähän ne näyttävät siinä kauniilta.
Ruska-sarjaa ei valmisteta enää, ja meidän kaikki sarjan astiat ovat joko perintökaluja tai häälahjaksi saatu - ilahduttavan moni lahjoittikin meille Ruska-astioita suurena päivänämme ja meitä kosketti erityisesti vaivannäkö, sillä astioita oli haalittu kirppareilta, huutokaupoista ja omilta vinteiltä. Lisäksi halusimme häälahjojen olevan mahdollisimman ekologisia, ja mikä onkaan ympäristöystävällisempää kuin antaa kierrätetty, toivottu lahja! 
Myös kaikki Festivo-kynttilänjalkamme, kuusi kaikkiaan, ovat kierrätettyjä: saatu mummoilta, anopilta ja yhden löysin kirpputorilta. Näitä toki valmistetaan edelleen, mutta mieluiten kartutan kokoelmaani kierrätyshengessä. 
Näitä esineitä on mukava katsella, sillä niissä yhdistyy niin monta mieluista asiaa: ympäristöystävällisyys, kotimainen design, kaunis muotoilu ja ennenkaikkea tunnearvo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti