tiistai 30. syyskuuta 2014

Makuuhuoneen päivitystä

Makuuhuone käy tällä hetkellä läpi uudistusta. Aika paljon olen jo saanut tavaraa karsittua, kirjahyllykin lähti viikonloppuna uuteen kotiin. Lipaston päällä on tällä hetkellä kokolailla sattumalta siihen päätynyt asetelma, joka näyttää itse asiassa aika kivalta:
 Söpö pöllöpurkki on John Hannan käsialaa, lahja isosiskolta. Ohut harmaa villalanka tuli mummilta ja Hayn pieni Kaleido jäi ajelehtimaan lipastolle, kun tyhjensin siinä majailleet korut takana näkyvään puiseen rasiaan.
 Hayn Tray-pöytä siirtyi toimittamaan yöpöydän virkaa, kun Artekin keltainen naulakko aseteltiin eteiseen. Yöpöytänä aiemmin palvellut pieni puinen lipasto lähti kellariin lepuutukseen, kun mietin sen kohtaloa. Voi olla että se saa uuden maalisävyn ylleen ja päätyy sitten uudelleen käyttöön.
Block-valaisin käy lukulampuksi oikein hyvin, sillä sen pehmeä valo ei häikäise liikaa. Blockin edelliselle paikalle olohuoneeseen on piakkoin saapumassa Work, katsotaan miten se sopii sille kaavailtuun hommaan käsityö- ja lukuvaloksi. Workin kirkkauttahan voi säätää, joten se toiminee tässä tehtävässä hyvin!

Sänky on menossa vaihtoon ja tilalle haluaisin vuoteen integroiduilla laatikoilla. Olisiko jollakulla hyviä vinkkejä?

2 kommenttia:

  1. Ihana pöllöpurkki. Minäkin olen haaveillut makuuhuoneen uudistamisesta. Meidän makkari on tosi pieni ja sitä pienentää entisestään tummat petroolin siniset seinät. Ajattelin tänään vähän googlettaa inspiraatiokuvia makuuhuoneista. Halua muutokseen olisi, muttei selkeää suuntaa siitä, mitä tilalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Leena, meillä kanssa pieni makkari ja siksi aloitin karsimalla :) Ideoita hain tosi pitkään mutta nyt olis suunta selvillä, ainoastaan tuo sänky (tärkein!) puuttuu vielä palapelistä... huokaus.

      Poista