sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Viikon lempiasusteet ja kissanomistajan arki

Syyskuun kirpeät aamut ja lämpimät, aurinkoiset päivät ovat täällä! Inventoin lankavarastoani samalla kun siirsin hellevaatteita odottamaan ensi kesää ja käteeni osui kerä Semillaa kirkkaassa pihlajanmarjanpunaisessa. Langasta syntyi parissa tunnissa ohut pipo, juuri sopiva alkusyksyn viileneviin keleihin. 

Nappasin myssystä kuvia lempikynsilakan ja Muka van suosikkihuivin kanssa.
 Pikku linssiluteet ovat aina paikalla, kun mihin tahansa asetetaan jotain kivaa ja villaista, minkä päälle voi käydä lepäilemään:
 Just kun hätistin Saimin myssyn päältä (huomaa loukkaantunut ilme)...
 ... paikan valtasi Mauno Annikki päättäväisen näköisenä.
M.A. ei suostunut siirtymään pehmoisten asioiden päältä ennen seuraavaa ruokailua (pipo ja huivi on nyt kuorrutettuna valkoisilla mahakarvoilla) ja kynsilakkapullokin katosi Saimin leikkeihin. Se niistä asusteista...
 ♥

2 kommenttia:

  1. Aika söpö testiryhmä sulla :) Minäkin kaivelin aamulla puhtaiden pyykkien kasasta valkoisilla karvoilla kuorrutetun mustan paidan. Oli käyneet meidän tytöt Vili ja Wagner lämmittämässä sen paidan valmiiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, kiitos :) Testiryhmät tuntuvat olevan kovasti juuri niiden vaatteiden perään, missä karvat näkyvät parhaiten. Ja tietysti juhlavaatteet on lepäiltävä pieteetillä läpi, jos ne hetkeksikään unohtuvat jollekin vaakapinnalle! Ihanat nimet teidän neitosilla, muuten :)

      Poista