keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Asuntomessupoimintoja: Ihanat ideat

Joo, Jyväskylän Asuntomessut sulki ovensa jo kuukausi takaperin. Syksyn tullen elämä siirtyy kuitenkin enemmän sisätiloihin ja sisustus kiinnostaa paljon enemmän kuin helteiden aikaan. Selailin asuntomessukuviani ja päätin lisätä muutaman inspiroivan idean tänne blogiinkin.

Tässä on hauskasti toteutettu infotaulu kotiin. Ja saahan siihen viherkasvinkin kiinni... Toisekseen seinän väri tässä kuvassa on täydellinen!

 Korituolit ihastuttavat! Ne ovat ajattomia ja kauniita, sekä usein myös kotimaisia. Tässäkin kuvassa katse etsiytyy myös seinään, mihin on asennettu upea harmaa laatta. Metallikori tyynyineen on myös kiva ja kodikas yksityiskohta.
 Lastenhuoneen asukkaille teltta on varmasti ykkösjuttu! Itsekin teki mieli mönkiä sisään hyvän kirjan ja taskulampun kanssa.
 Hauska viinipulloteline ja kauniisti viimeistelemättön ruokailuryhmä harmaata taustaa vasten miellyttää silmääni kovasti.
Kotimaisen Be Designin peurahylly löytyi useammastakin kohteesta, enkä ihmettele. On se upea!
 Parveke-ideoita: pölkkyjä, taljoja, lyhtyjä. Kokonaisuus puhuttelee varsinkin näin syyskuun lämpiminä ja pimeinä iltoina.
 Tällaiset yrttihyllyt minäkin haluan ensi kesäksi nikkaroida!
 Mielettömän hieno lamppu ja tämän hetken lempivärini sisustuksessa: mustainen ja valkoinen maustettuna kirkkaankeltaisella.
 Omaan kotiin on kylppäriremontti tehty tuoreeltaan omien toiveiden mukaisesti, joten kameralle ei tallentunut montaakaan kylpyhuonekuvaa. Tästä kauniista marokkolaishenkisestä laatasta oli kuitenkin otettava kuva!
 Kierrätysideoista löytyivät jälleen suosikkini. Keltaisella verhoiltu tuoli, kepeä taideteos seinällä ja rouheankaunis pöytä kynttelikköineen kirvoittivat monta huokausta. Tämän nurkan haluaisin omaan kotiin! Tuolin nurkkaa somistaa vielä pieni pitsiliina, niin söpöä!
 Hetekasta tehty lammas ihastutti parvekkeen seinäkoristeena. Hauska idea!

Kotona on tuloillaan muutama pieni projekti, joihin sain jo hyvin inspiraatiota näistä kuvista. Lisää tuonnempana!

2 kommenttia:

  1. Nää kaikenlaiset metallikorit ynnä muut metallilankaviritykset on kyllä kovasti mun mieleeni ja tuosta muistitaulujutusta taisinkin nyt saada idean :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, itsekin tekisi kovasti mieli metallilankakoria. Ja muistitaululle olis meillä kovasti käyttöä :)

      Poista