lauantai 18. tammikuuta 2014

Sisustustoiveita vuodelle 2014

Eivät nämä sisustushaaveilut taida loppua koskaan. Aina löytyy jotain, jota tarvitsee tai muuten vain halajaa. 
Värkkäsin illan ratoksi pienen kollaasin tavaroista, jotka tällä hetkellä menevät sinne tarvitaan-osastoon:1. Makuuhuone kaipailee edelleen kattovalaisinta. Muuton vaaleanharmaa E27 on aika söpö. 
2. Vessan krimskramssukoria olen metsästänyt koko syksyn ja talven, eikä kriteerit täyttävää ole oikein vieläkään tullut vastaan. Olisiko Marimekon pienestä Kanto-korista tehtävään?
3. Pöytäliinavarastoni on aika suppea. Marimekon mustavalkoinen Fokus-kangas näyttäisi kivalta ruokailuvälikössä.
4. Hayn Loop-naulakkoa olen hinkunut jo pitkään, sillä kotonamme ei ole paikkaa, minne seuraavan päivän vaatteita ripustaisi. Ongelma on lähinnä se, ettei naulakolle löydy tälle hetkellä tilaa mistään...
5. Normann Copenhagenin rikkasetti sopisi kivasti vessaamme. Kissat käyttävät kakkimossaan puupellettejä, jotka hajotessaan leviävät tassujen mukana ympäri vessan lattioita. Lattiaa pitää siis putsailla useamman kerran päivässä, ja edellinen rikkasettimme (ruma sellainen) vetelee jo viimeisiään.
6. String Pocket -hyllyt ovat käteviä. Pienessä asunnossamme on syytä käyttää myös seinätilaa hyväksi säilytyksessä (meillä on kirjoja ihan hirveästi), ja hyllyihin on hyvä sijoitella mieluisia esineitä joiden ei toivo päätyvän kissojen kynsiin. Tämä saisi paikkansa olohuoneen seinältä.
7. Muuton Fluid-valaisin on ollut vahva ehdokas ruokailuvälikön valaisimeksi viime kuukausina. Aika näyttää, päätyykö se kattoon asti.
8. Mainitsinko jo järkyttävän kirjavyöryn? Muuton Stacked-hyllymoduulia olisi helppo laajentaa tarpeen mukaan ja osia siirrellä myös toisiin huoneisiin. Näitä voisi alkaa keräillä pikku hiljaa.

Kuvat FDS

2 kommenttia: