lauantai 4. tammikuuta 2014

Paloja vuodesta 2013 - osa 3

Kokosin tähän postaukseen vuoden 2013 mieluisimmat sisustushankintani. Hutiostoksia ei tullut tänä vuonna tehtyä lainkaan, joten lemppareita olisi enemmänkin. Tässä tulee top 5:
 Hayn Tray -pöydästä olin haaveillut jo pitkään, ja kun se tuli livenä vastaan Pellossa piti toimia. Paikkakin oli sopivasti eteisestä vapautunut joitakin viikkoja aiemmin, kun yksi monista kirjahyllyistämme muutti ystäväni kotiin.
 Pitkällisen harkinnan ja punnitsemisen päätteeksi päädyin ostamaan Design House Stockholmin Block-valaisimen olohuoneen nurkkaukseen tunnelmavaloksi. Ja kyllähän sen valossa näkee lukeakin!
 Kokovalkoinen String-hylly on joulukuun ostos. Halusin jo pitkään maalata maonpunaisen ruokahuoneen seinän piiloon, mutta hylly esineineen kevensi tunnelmaa sopivasti ja päätin luopua aikeistani. Ainakin toistaiseksi.
 Edullisin ostokseni oli H&M:n kuparinvärinen kynttilänjalka. Tykkään siitä niin paljon, että ostin myöhemmin vielä toisen. Siirtelen näitä huoneesta ja asetelmasta toiseen aina fiiliksen mukaan.
Tom Dixonin Etch-lyhtyä ihailin viime keväästä lähtien ja joulun lähestyessä lahjoin itseäni ihan omalla! Kupari on kaunis lisä kotimme harmaille sävyille ja puupinnoille. Pidän myös erityisesti reikien heijastamasta kuvioinnista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti