torstai 9. tammikuuta 2014

Filippa K:n alesuosikit

Filippa K:n omilta sivuilta löytyy Sale-osastolta monenlaista kivaa sekä käytännöllistä vaatetta ja asustetta. Kokosin tähän kollaasin omista suosikeistani:
Musta mekko löytyy omasta kaapistanikin ja se taipuu moneen menoon. Lisäksi viskoosisekoite on materiaalina kätevä jos joutuu istumaan paljon: mekko näyttää koko päivän sileältä ja freesiltä. Merinovillainen neuletakki on klassikko ja omistan näitä itse kaksi, mustana ja harmaana tietenkin. Lempparilistalla ovat myös pellavaiset t-paidat, pillifarkut pakollisissa väreissä (sininen, musta ja harmaa), lämpimät myssy ja huivi ynnä kolmet parit makeita kenkiä! Kollaasi taitaakin kattaa oman tyylini kulmakivet. Vielä kun tuohon lisätään Conversen tennarit ja musta villakangastakki, oma päivittäinen lookini on periaatteessa siinä.

Filippa K on lempimerkkini perusvaatteissa. Värit ja leikkaukset ovat ajattomia ja laatu kohdallaan. Hinnatkin ovat siedettäviä kun ottaa huomioon sen, miten pitkään vaatteet kestävät ahkerassa käytössä: esimerkiksi merkin merinovillaiset neuletakit ovat pysyneet hyvässä kunnossa lähes päivittäisestä käytöstä ja useista pesuista huolimatta jo neljä-viisi vuotta. Vaatteiden kestävyys ja mieluisana pysyminen vuosi toisensa jälkeen ilahduttaa joka kerta, kun otan ne kaapista esille ja ylleni. Tämän vuoden aleista (itse asiassa jo ennen joulua) ostin vain mustan Filippa K:n perusteepparin. Vaatevarastossani ei muita aukkoja nyt ollutkaan, ja hyvä niin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti