torstai 20. maaliskuuta 2014

Makuuhuonetta

Tykkään kovasti makuuhuoneestamme. Se on kotoisa turvapaikka. Varsinkin tekstiilit ovat nukkumapaikassa mielestäni tärkeitä, myös päiväunia ajatellen. Varsinkin näin flunssaisena ja lämpöilevänä tulee otettua pienet torkut vähän väliä.
Uudistuksiakin kaivattaisiin, sänky ja yöpöydät pitäisi pikkuhiljaa vaihtaa uuteen. Varsinkin sängynpäädyistä en pidä lainkaan, ne ovat aivan liian koristeelliset makuuni. Mainittakoon, että punkkaa en ole itse valinnut, vaan se oli miehellä jo tavatessamme. 
Lempiasioitani makuuhuoneessa ovat ehdottomasti Marimekon Kaivo-verho, Muuton uusi lamppu, häälahjaksi saamamme Pentikin paksu päiväpeitto, Ikean Malm-lipasto (oikea tilaihme!) ja Marimekon iso kassi, jossa keskeneräiset käsityöni majailevat. Makuuhuoneessa toistuvat myös kotimme kivoimmat elementit: valkoiset seinät, kauniisti patinoitunut tammiparketti ja liitutaulumaalilla käsitelty ovi.
Nuhakuume pitää edelleen otteessaan, taidan tästä vetäytyä jälleen suorittamaan viime päivinä rutiiniksi muodostunutta kiertoa: teekuppi-HBO Nordic-torkut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti