sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Viikon parhaita

Kulunut viikko meni ihan liian nopeasti.
Ohjelmassa oli ennenkaikkea frisbeegolfausta, sillä ilmat ovat jo niin lämpimät, että ilman hanskoja tarkenee - ainakin heittojen ajan. Kuulaat, hyväntuoksuiset kevätillat ovat houkutelleet tätä tyttöä myös hölkkäämään. Pitkän flunssailun jälkeen onkin ollut ihanaa vetää juoksutossut jalkaan ja pinkaista ilta-auringon siivittämänä kuiville hiekkateille. 
Kauniista säästä saa kummasti energiaa!

Viikon lempivaate on ehdottomasti ollut tämä Filippa K:n harmaa perusteeppari, johon iskin kynteni Sokoksen 3+1-päivillä (hahaa!) puoleen hintaan. Mulla on näitä ollut vuosien mittaan kovassa käytössä useita kappaleita ja ovat ehkä parhaita t-paitoja ikinä. Hamstrattava kohdattaessa.
 Eikä viikkoakaan kulu ilman neuleprojekteja. Ihastuin Piipadoo-blogissa moneen kertaan vilahdelleeseen Aranami-huiviin niin palavasti, että hommasin ohjeen itsellenikin ja tartuin puikkoihin. Kuvan vaaleansininen versio tuli ihan omaan käyttöön ja valmistui parissa päivässä. Siskonkin huivi on ihan kohta kasassa, viimeisiä paloja viedään (tiedoksi vaan sulle A :))
Huiveihin käyttämäni Holst Garnin Supersoft-lanka on uusin suosikkini, se tuntuu mukavalta käsissä neuloessa ja kun valmiin huivin pesee kerran tarkoituksenmukaisilla aineilla, neulos pehmenee ja kevenee entisestään. Toisin sanoen just sopivaa lankaa kevätneuleisiin, kun tarvitaan ohutta mutta lämmintä jälkeä.

Nyt kohti uutta viikkoa ja projekteja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti