tiistai 31. maaliskuuta 2015

Haaveissa String System

Vuoden 2015 sisustushaaveissa on vain yksi asia: String System -hyllystö. Meillä on olohuoneessa yhdellä seinällä viritys, jota kutsun tuttavallisesti Rytöläjäksi. Tämä kirjahyllyn virkaa toimittava kokonaisuus koostuu kahdesta DVD-kaapista, yöpöydästä ja astiahyllyköstä. En ole kehdannut tästä kuvia tänne blogin puolelle postailla, niin sekavan näköinen tuo on. Ehkä jossain vaiheessa before and after -kuvia?!

Tarvitsemme siis yhtenäisen ja selkeän sekä muunneltavan kirjahyllyn. Tarkoituksena olisi hankkia koko seinän peittävä kokonaisuus, johon mahtuisi (ainakin osa) valtavasta kirjakokoelmastamme ja kauniisti esille muutamia vintagemaljakoita, jotka menevät ihan hukkaan keittiön kaapissa.

Meillä oli useampia vaihtoehtoja, joita punnitsimme (mm. Muuton Stacked), mutta päädyimme klassiseen ja simppeliin Stringiin kokovalkoisena. Kotoamme löytyy jo ennestään kaksi Pocketia, joihin ollaan todella tyytyväisiä. Ja pysyypä pienessä asunnossa selkeä linja. Pitkällisen harkinnan ja pähkäilyn jälkeen laitoin tänään tilauksen hyllykön ensimmäisestä osiosta (2 kpl 200x30 cm lattiapaneelit ja 6 kpl 78x30 cm hyllyt) ja tästä sitten laajennellaan edelleen, kunhan saan noita Rytöläjän osia myytyä ja/tai kierrätettyä eteenpäin!

Inspiskuvat valmistajan sivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti