tiistai 9. joulukuuta 2014

Makuuhuone on valmis!

Tai ainakin lähes valmis.
Paljon on kuitenkin syksyn mittaan tapahtunut. Sänky vaihdettiin uuteen, allergiaystävällisempään versioon integroituine laatikoineen. Veli pistäytyi kylässä ja porasi seinään restauroimansa 50-luvun hyllyn ja toi pitkäaikaislainaan vuosia ihailemani Domus-tuolin. Lattialle ostin pienen maton lämpöä tuomaan ja viime sunnuntaina maalasin seinän siskon kanssa.
 Seinämaaliksi valikoitui jo tutuksi tulleen Country Frenchin Helmi. Sävy on kaunis utuisen harmaa, juuri sopivan rauhoittava makuuhuoneeseen. Pinta jäi kivan eläväksi ja edelleen hehkutan sitä, ettei maali haissut missään vaiheessa oikeastaan millekään ja kuivui kosketukselle parissa tunnissa. 


 Hylly on kerrassaan kaunis. On se veli vaan taitava!
 Domus kaipaa pientä hiomista ja lakkausta, mutta toisaalta ajan patina on sekin kaunista. Tämä tuoli oli alunperin lapsuudenkodissani, josta merkkinä joku meistä sisaruksista on pienenä piirtänyt toiseen käsinojista. 
Makuuhuone on nyt siisti, järjestyksessä ja ennenkaikkea tunnelmaltaan rauhallinen. Sängyn yläpuolelle olin suunnitellut laittavani tauluhyllyn, mutta sittemmin olen harkinnut ryijyn tekemistä. En tiedä mitä projektista tulee, mutta ajattelin silti kokeilla, osaisinko. Eli ei tämä makuuhuoneen sisustus ole valmis vieläkään.

2 kommenttia:

  1. Niin ihana toi tuoli ja hylly. Mäkin haluan tuollaisen veljen, joka antaa noin ihania asioita meidän kotiin. ;)

    VastaaPoista