maanantai 3. marraskuuta 2014

Kaksi täydellistä laukkua

Tänä syksynä on tullut heitettyä useampia pikkureissuja, ja kaksi seuraavaa kaveria ovat olleet ihan lyömättömiä matkakumppaneita:
Marimekon Matkuri-kassin sain tovi sitten aikaistettuna joululahjana ja se onkin palvellut hyvin viikonloppureissuilla - sinne kun mahtuu kaikki olennainen bilekorkkareista ja pitsimekosta treenivaatteisiin ja kosmetiikkaan. Sekaan sujahtaa helposti järkkäri tykötarpeineen ynnä jättimäinen villahuivi, jota ilman en poistu kotoa. Kassi on tosi napakka ja istuu käteen erinomaisesti. Plussaa alas taitettavasta yläosasta, joka tulee tarpeekseen kun kipitän kaupungille ostoksille kassi olkapäällä keikkuen.

Toinen paikkansa lunastanut kassi-ihanuus on Marimekkoa tämäkin, nimeltään Toimi. Toimi nielaisee mukisematta jopa läppärin jättäen tilaa muillekin tavaroille. Taskuja on tarjolla kätevän paljon, nykyään lompakkoa ja puhelinta ei tarvitse etsiskellä tuntikausia laukun uumenista, vaan yläosan näppärä vetoketjutasku on riittävän suuri molemmille mutta sopivan pieni jotta ne ovat mukavasti käden ulottuvilla. 

Aiemmin tapanani oli roudata ties kuinka montaa kassia ja nyssäkkää tai vaihtoehtoisesti sulloa kaikki tavarani rinkkaan ja kiristellä se sitten hihnoilla inhimillisen kokoiseksi. Tänä syksynä olen matkannut elegantisti vain nämä kaksi eleetöntä laukkua följyssäni, ja hyvin tyytyväisenä. Pisteet molemmille bägeille irtoaa myös monikäyttöisyydestä, etenkin Toimi on erittäin toimiva myös arkioloissa. 

Bueno.

Kuvat Marimekko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti