perjantai 3. lokakuuta 2014

Makuuhuoneen muutos etenee...

 ... pikkuhiljaa.
Ommella surautin jo kesällä ostamastani Artekin Siena-kankaasta tyynynpäälliset. Tyynyistä tuli aika kivat ja ne päätyivät sängyn päälle. Kuvassa näkyy myös miehen lukuvalona toimiva Pentikin jalkalamppu, johon vaihdoin puhtaanvalkoisen varjostimen beigen tilalle. Huoneen ilme raikastui aika tavalla näillä pienillä muutoksilla.

Tämä on vasta alkua, sillä sänky on menossa uusiksi, seinälle pitäisi piakkoin ilmaantua muutama hylly ja allaolevaan nurkkaan tuoli. Taulut hakevat vielä paikkojaan, voi olla että päädymme tauluhyllyihin sekä olo- että makuuhuoneessa jolloin asetelmien muuttaminen fiiliksen mukaan on helppoa.
Marimekon jättikassissa majailee tällä hetkellä kesken olevat käsityöni (heh), joten on varmaan syytä pistää puikot heilumaan jotta nurkkaan saadaan tuolille paikka!

2 kommenttia:

  1. Tosi kivat nuo tyynyt! :) Meidän makkari kaipaisi myös päivitystä raikkaampaan suuntaan.. Jotain musta-valkoista ja selkeetä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Artekin Siena-kangas on kyllä tosi raikas, ja pikkujutuilla saa helposti muutettua huoneen ilmettä. Niinkuin vaikka tyynyillä ja julisteilla :)

      Poista