maanantai 4. elokuuta 2014

Puukenkäretroa

Kun ruotsalaiset Swedish Hasbeens-puukengät tulivat markkinoille ja suuren yleisön tietoisuuteen viitisen vuotta sitten, minäkin ihastuin.
Joka kesä harkitsin puukenkien ostoa, mutta koska niitä ei koskaan tullut livenä vastaan yhtään missään, en sitten viitsinyt lähteä koettamaan onneani netin kautta.
 Tänä kesänä puukenkäkuume iski jälleen, aiempaa voimakkaampana ja parin-kolmen viikon tuskastelun jälkeen (mikä malli ja ennenkaikkea mikä väri) klikkailin lopulta tilaukseni verkkokauppaan.
 Jännityksellä odotan, millaiset sklobot jalkoihini saan! Pidetään peukkuja, että Braided High - se alkuperäinen 1970-luvun malli - käy kapoisiin jalkateriini ja kokokin olisi oikea, jotta tänä kesänä viimein pääsisin kävellä kopsuttelemaan puukengissäni. Puhumattakaan siitä, että ihanat 70-luvun kesämekkoni ja se uusin vintageostokseni, kukallinen hippihame, saisivat kaverikseen arvoisensa jalkineet!

Nämä ihanat kuvat ovat Swedish Hasbeensin vuoden 2009 lookbookista. Sokerina pohjalla on tuo retroakin retrompi Volvo, jollainen perheelläni oli, kun olin pikkuvauva. Farkunsinisenä tosin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti