tiistai 19. elokuuta 2014

Coolin ytimessä

Veljen pihassa oli grilli-ilta männäviikolla ja mitäpä muuta löysinkään saunaneteisestä kuin vanhat tutut Birkenstockini. Vähän ovat sandaalit jo päässeet rispaantumaan, mutta onhan niillä jo ikääkin: bongasin itseni vuoden 1995 Pariisin-reissun valokuvista nämä turkoosit kaunottaret luisevien kinttujeni jatkeena. (Vaikuttavaan ja kovin tyylikkääseen matkagarderoobiini kuuluivat kuvien perusteella myös Leviksen viisnollakköset, siniset Lennon-lasit, pussittavat farkkushortsit, susiruma Kenzon jättiteeppari, valikoima kammottavia neuleita ynnä liian lyhyitä toppeja ja PYÖRÄILYSHORTSIT, tennissukkia tietenkään unohtamatta.) Enkä minä ole näiden Birkenstockien ensimmäinen omistaja, vaan vasta toinen, joten ostovuosi ajoittunee 90-luvun alkuun. Minun jälkeeni sandaaleja käytti vielä pikkusiskoni ja viime vuodet ne ovat olleet äidillä ulkohommissa. Laatu on näissä todistettavasti kohdallaan!
 Melkein evakuoin ne mukaani.
Vanhoja kuvia lehteillessäni totesin, etteivät nämä turkoosit popot toki olleet viimeiset Birkenstockini: näitä seurasivat vielä ainakin keltainen ja musta pari. 

90-luvun ihmeet eivät tähän loppuneet, sillä kirpparin rekissä roikkui tänään sievästi pari 516-mallin Leviksiä (se Beverly Hills 90210-malli) hintaan 3,90. Pakkohan ne farkut oli ostaa mukaan. Ysäribileitä tiedossa? Nyt mulla ainakin olisi asu valmiina, sillä myös yllämainittu Kenzon teepaita on jostain käsittämättömästä syystä edelleen tallessa.

2 kommenttia:

  1. Yllättävän ehjän näköiset. Noista jopa vois muutaman euron maksaakki viel ja ei olis kaikilla samanlaisia :D ei taida mustat ja keltaset olla enää tallessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, eivät ainakaan vielä ole mistään kätköistä tulleet vastaan. Turkoosit ovat tosiaan vielä suhteellisen hyvässä kunnossa 20 vuoden ahkeraan käyttöön nähden :)

      Poista