torstai 31. heinäkuuta 2014

Asuntomessupoimintoja - toimivat työtilat

Tänään listasin asuntomessujen työtila-antia. Meillä kotona työhuone on vähän vaiheessa ja oli mukava etsiskellä ideoita.

13. Valkolan työhuone on ehdottomasti kaunein näkemistäni. Vihreä, harmaa, kupari ja valkoinen inspiroivat ja luovat kuitenkin rauhallisen kokonaisuuden. Myös second hand -matto ihastuttaa väreillään!
 16. Noppakoti B:n työhuoneessa viehättivät värit ja pelkistetty ilme. Työpöytä muuntuu kätevästi pirtin pöydäksi, kun pöytälevyn alle kiinnitetyt penkit nostetaan lattialle. Tykkään tällaisista monikäyttöratkaisuista!
 23. Skammin talossa työtila on käsillä tekijän unelma. Tilaa on kahdellekin, ja valoa tulee reilusti leveistä ikkunoista.
 35. Talo Luck on sisustettu työhuonetta myöten modernisti ja pääasiassa kierrätystavaralla. Keveä String-kokonaisuus ihastuttaa ja tässä näkee hyvin, miten pieneenkin tilaan on mahdollista luoda toimivat työpisteet kahdelle ihmiselle. Avohyllyissä kaikki tarvittava on käden ulottuvilla ja pöytälevyn korkeutta voi muuttaa tarpeen mukaan.
 34. Talo A:n koululaisen työpiste on simppeli ja tilava. Tällaisesta tykkäisin itsekin.
 42. Kiertokodin lastenhuoneen pulpetti herätti nostalgisia muistoja: ekaluokkalaisena minullakin oli kotona työpöytänä vanha kansakoulun pulpetti. Asetelma on kaunis ja rauhallinen.
 2. Cube 170:n erillisestä ulkorakennuksesta löytyy sieltäkin työtila: talon rouvan kauniisti sisustettu parturi-kampaamoliike. Loistava idea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti