tiistai 29. heinäkuuta 2014

Asuntomessupoimintoja - makeat makkarit

Asuntomessut tuli tsekattua itse asiassa jo viime lauantaina, mutta niin paljon nähtävää ja makusteltavaa oli ainakin minulle, että piti ottaa vähän etäisyyttä ennenkuin pystyin erittelemään edes jotain tänne blogin puolelle. Asuntomessujen saldona oli valtavasti uutta tietoa asumisesta, rakentamisesta ja remontoinnista, metkoja ideoita ja ennenkaikkea inspiraatiota.

Kameraan tallentui kuvia muutama sata, aika monet niistä makuuhuoneista, joka meillä kaipaisi vähän kasvojenkohotusta. Tässä muutamia suosikkejani:

3. Elämän lanka, a.k.a. Remun talo. Kattokruunu, antiikkihuonekalut ja mahtava värien käyttö viehättävät. Makuuhuoneessa on jotain perin kuninkaallista ja silti kodikasta.

18. Deko 149. Puun käyttö ja simppelit värit tekevät tunnelmasta harmonisen. Täällä viihtyisin nukkumassa!

23. Skammin  talo oli ennakkosuosikkini jo ennen messuvisiittiä eikä se todellakaan tuottanut pettymystä. Talon puupanelointi ja maltillisen harmaa lattiapinta ovat uskomattoman kauniit ja sallivat monenlaisen sisustuksen. Makuuhuoneen rauhallinen fiilis ja runsas petaus ilman turhaa krimskramssua tekivät tästä oman lempparini!

41. Äijä sisälsi monta mahtavaa ideaa, joista yksi parhaimpia oli makuuhuoneen tilaratkaisu. Peti on samassa tasossa ikkunan kanssa, joten ennen nukahtamista voi tähyillä maisemia ja kaupungin valoja. Sängyn alle on sijoitettu iso säilytystila - kätevää!

35. Talo Luck oli kohde jonka näkemistä odotin eniten. Pohjaratkaisu on erittäin käytännöllinen ja sisustus on hauska ja kuitenkin tyylikäs. Makuuhuone jatkaa samaa linjaa:

2. Cube 170 on arkkitehtonisesti yksi suosikeistani. Myös sisustus on kaunis ja viimeistelty, makuuhuonetta myöten. Romanttinen, marokkolaishenkinen tunnelma ja kauniit yksityiskohdat nousevat hyvin esiin vaalealta pohjalta. 

42. Kiertokoti ihastutti suunnattomasti näin käsityöharrastajana. Upeita töitä, kierrätystä ja uskomattoman hienoja oivalluksia. Sisustuksen ovat toteuttaneet Jyväskylän aikuisopiston artesaaniopiskelijat käsityönä ja kierrättäen. Tästä kohteesta jäi takataskuun paljon inspiraatiota ja hyvä mieli!
Niin, ja se makuuhuone. Ihana.

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo 18... Voi että.. Olispa hienoa nähdä miltä muu talo näyttää tuolla tyylillä.. Valtavaa inspiraatiota!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, inspiraatiota lähdettiin hakemaan ja sitä myös saatiin :)

      Poista