tiistai 24. kesäkuuta 2014

Muutosta yöpöytiin

Meidän yöpöydät ovat olleet jo vuosia mallia pikaratkaisu - miehen puolella kirjat, lukulamppu ja lehtikasat majailevat Ikean kolhiintuneella pikkupöydällä, minä lepuutan omia kamppeitani hajoamispisteessä olevalla pikkulipastolla. Ei liene yllätys, että jotain vähän silmää miellyttävämpää pitäisi löytää yöpöytien virkaa toimittamaan. Ongelma on siinä, että riittävän suuria ei tunnu löytyvän mistään. Tässä vaiheessa voisi tietenkin kysyä, mihin ihminen yöaikaan mitään tarvitsee, mutta sekä allekirjoittanut ja aviomies tykkäävät pitää tärkeät tavarat käden ulottuvilla - keskeneräiset lehdet ja kirjat, vesilasin, käsivoiteen ja hyvä lukulamppukin vie oman tilansa. 
Sitten tajusin, että Muuton Stacked-hyllyjärjestelmä tosiaan on monipuolinen: sillä aikaa, kun haaveilen edellämainitusta sarjasta kootusta, kaikennielevästä kirjahyllyköstä lähinnä olo- ja työhuoneisiin, ei mieleeni missään vaiheessa juolahtanut systeemin sopivuus myös sängynvieruskäyttöön! No niin!
Erikokoisista paloista saisi koottua jo varsin kätevän säilytysratkaisun jo luettelemalleni välttämättömälle yötavaralle: Yksi iso kyljellään tai sitten pari pienempää kasattuna hyllyiksi. Ja sitten joskus, jos ja kun Stacked-perhettä keräillään isommaksi kokonaisuudeksi, voisi näitä yöpöytinäkin palvelleita osia nerokkaasti yhdistellä mukaan.

Nyt sitten vain tutkimaan, minkä kokoisia hyllyjä näin alkuun tarvitsemme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti