maanantai 17. helmikuuta 2014

Tehosteväriä

Jatkan vielä edellisen postauksen tehostevärifiilistelyä. Viime syksyn suosikkivärini oli viininpunainen, nyt se on syventynyt munakoison ja liilan suuntaan. Meidän olohuoneen pääväreinä ovat valkoinen, musta ja harmaan eri sävyt, joten melkein mikä tahansa väri sopii täydentämään tunnelmaa. Viime viikolla teinkin jo kaksi hankintaa, mutta vielä olisi kiva täydentää olohuoneen kevätasua jollakin pikkuesineellä. Finnish Design Shopin sivuilta löysin nämä:
Ihana Hayn Dot-tyyny näyttäisi kauniilta sohvalla tummemman liilan neuletyynyn (joka  onkin parhaillaan työn alla) parina. Muuton Elevated-maljakkoa olen ihastellut jo hyvän aikaa... Kynttilät ovat kätevä ja edullinen tapa tuoda tehosteväriä sisustukseen, Desicon valikoimasta löytyisi passeli sävy. Ja koska alkukevät on koleaa aikaa, kaltaiseni vilukissa kaipaa aina iltaisin vilttiä kaveriksi sohvannurkkaan. Ratzerin villapeiton graafinen kuvio ja herkulliset värisävyt miellyttävät silmää kovasti.

Muutaman päivän kuluttua koittaa kovasti odotettu Tallinnan-reissu, saa nähdä tarttuuko sieltä jotakin kivaa mukaan olohuoneen piristeeksi. Haaveissa olisi liilan tai munakoison sävyinen, käsintehty virolainen villaviltti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti