tiistai 11. helmikuuta 2014

Tampereella

Lähdettiin sitten Tampereelle pienelle retkelle. En ollut ennestään tietoinen kaupungin upeasta design-tarjonnasta, ja päivä kului sutjakkaasti monen kivan liikkeen valikoimaan tutustuen. Sisustusta, vaatteita ja koruja oli nähtävänä niin paljon, että pää meni vähän pyörälle. Mukaankin lähti muutama omalla toivelistallani kauan keikkunut kiva juttu, mutta esittelen nämä tarkemmin sitten kotona!

Plevnassa piti vähän tankkailla, virkistäytyä pikku lasilla rieslingia ja lepuuttaa kaikesta kävelemisestä väsyneitä jalkoja. Minä otin tietenkin juustoa juuston päällä!

Illalla reipastuttiin vielä piloxing-tunnille ja uimaan. Skumppalasi, hotellisänky ja Yle Areena kutsuvat...


2 kommenttia:

  1. Ai että olet täälläpäin käynyt.. :) Kuulostaa kivalta päivältä. Tampereella muuten viime keväänä eräs taiteilijaryhmä "varasti" kaikki siltoihin kiinnitetyt lukot ja sulatti ne taideteokseksi. Mutta patosillalle ainakin on ihan mukavasti taas uusia lukkoja kertynyt.

    VastaaPoista
  2. Joo, muistankin kun tuosta taideteoksesta uutisoitiin. Meillä oli hirmu kiva päivä, Tampere todella osasi yllättää! En ollut kaupungissa käynytkään varmaan kymmeneen vuoteen "kunnolla", kyllä oli jo aikakin!

    VastaaPoista