keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Toiveissa HAY

Tanskalainen HAY on yksi suosikkimerkkejäni, mitä tulee sisustukseen. Tällä hetkellä silmää miellyttävät erityisesti nämä:
 Meillä ei ole olemassakaan täällä kotona paikkaa, mihin voisi ripustaa seuraavan päivän vaatteet ja varsinkin juhlaan valmistautuessa olisi ensisijaisen tärkeää saada juuri silitetyt vaatteet roikkumaan jonnekin, missä kattimatit eivät lekottele (kaikki kissanomistajat tietänevät karvapallojen rakastavan ykkösvaatteiden päällä kierittelyä) tai mistä ne eivät pääse putoamaan (ovenkarmiin virittäminen on huono, huono idea: lattialle päätynyt musta juhlakolttu saa kissankarvakoristelun heti, kun elukat huomaavat lattialta löytyvän jotain silkkistä ihanaa). Hayn Loop tarjoaisi ratkaisun ongelmaan: siihen saisi väljästi aseteltua vaatteita odottamaan pian tapahtuvaa käyttöä, ja kevyen rakenteensa vuoksi sitä olisi helppo siirrellä asunnossa tarpeen mukaan.

Yksivärinen tarjotin olisi kiva - tarjottimia ei meiltä muutenkaan juuri löydy ja vaaleanharmaa jokapaikanhöylä pääsisi varmasti jatkuvaan käyttöön.

Kynttilänjalat ovat heikko kohtani, samoin sisustustyynyt. Näillä saa mukavasti vaihtelua kodin ilmeeseen vuodenajan, mielentilan tai minkä tahansa syyn mukaan. 

Haaveilu on kivaa. Ja haavekollaaseja väsätessä näkee nopeasti, mikä tietty tuote pysyy mukana kollaasista toiseen ja tällä puolestaan on ainakin omalla kohdallani iso rooli ostopäätöksiä tehdessä. Innostun kyllä nopeasti uusista jutuista, mutta onneksi vatvon sisustushankintojani aina niin kauan, että useimmat ihastukset hiipuvat ja ne todelliset rakkaudet nousevat pitkällä aikavälillä esiin. Filosofiani sisustuksen suhteen on muutenkin se, että pyrin tekemään sellaisia hankintoja, joille on paikka kodissamme ainakin vuosiksi, ellei vuosikymmeniksi eteenpäin. Kollaasien tekeminen on oiva tapa löytää pysyvyyttä!

Kuvat FDS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti