sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Uashmama

Viime aikoina blogeissa on alkanut näkyä Uashmaman paperipusseja. Pusseissa voi säilytellä kaikenlaista hedelmistä pikkusälään. Kylppäri kaipaa säilytysastiaa sekalaiselle joskin tarpeelliselle pikkutavaralle, ja harkitsin aiemmin posliinista rasiaa. Säilytysastia kuitenkin sijoitettaisiin avattavan pyykkijakkaran päälle, joten tulin siihen tulokseen, ettei sellaiseen paikkaan kannata varmaankaan laittaa mitään särkyvää. 
Mahtaisivatkohan selluloosasta valmistetut Uashmaman pussukat toimia kosteassa tilassa?
Nämä pussit ovat käteviä myös siksi, että ne on helppo taitella varastoon silloin, kun niitä ei tarvita. Todella toivottu ominaisuus meille, jotka asumme pienessä asunnossa!

Kuvat pihistin Seitashopista. Olen nakkaamassa sinne joka tapauksessa tilausta eräästä pitkään kaivatusta jutusta lähipäivinä, ja pussukat kulkeutuisivat näppärästi samassa paketissa. Kysymys kuuluukin: kestävätkö pussit kosteutta?

2 kommenttia:

  1. Itse kysymykseen en osaa vastata. Kannattaa varmaan tiedustella esim. seita shopista jos sieltä olet tilausta tekemässä :) Nuo pussakat ovat kyllä tosi kivoja ja olen itsekkin noista haaveillut. :) Nuo on kyllä niin monikäyttöisiä!

    VastaaPoista
  2. Totta, pitänee laittaa tiedustelua. Joka tapauksessa olen jo keksinyt noille pussukoille jo noin ziljoona muutakin käyttötarkoitusta, hih!

    VastaaPoista