tiistai 12. marraskuuta 2013

Pala bileasua

Viikonloppuna juhlittiin ystävän synttäreitä. Teemana oli punainen ja musta. Ilta oli kertakaikkisen ihana: tanssiesitykset kirjastolla, vintage-kuvaus meistä ystävyksistä, herkuttelua, saunomista, viiniä, jutustelua, jammailua. Ja iloa siitä, että parhaat ystävät säilyvät läpi vuosikymmenten.
Kuvia ei juuri tullut otettua, ja vaikka vaatteita vaihdoin peräti kahteen otteeseen, ei niistä kunnollista kuvaa jäänyt talteen.
Alkuillasta kuitenkin sonnustauduin tähän pitsiseen löysään puseroon, tekonahkapöksyihin, vanhoihin lempinilkkureihin ja punaiseen helmikoruun:
Pusero on Vilasta ja löytyi ihan sattumalta. Se laskeutuu kauniisti ja sopii monenlaiseen menoon, joten käyttöä tälle tulee varmasti muutenkin kuin bilettäessä (joka tässä iässä - let's face it - on jo aika harvinaista herkkua). Kaulakorun äitini bongasi onnekkaasti Marimekosta, kun olin juuri harmitellut, etten omista mitään punaista. Ja loppuillan hippamekko sattui käteen alerekistä ja on niin kaunis, että joutunen vielä esittelemään sen erikseen täällä blogissa.
Mietin illan vaatetustani ankarasti etukäteen, mutta asu rakentuikin lopulta helposti ja puolivahingossa. Ei siis pidä stressata liikoja!

2 kommenttia:

  1. Moi,vastavierailulla! Kaunis paita! Onko löytö jyväskylän vilasta? Klikkailin itseni lukijaksi :)

    VastaaPoista
  2. Moi ja kiva kun tulit kurkkaamaan! Tämän ostin itseasiassa Äänekosken Keskus-Pukimosta, mutta muistan nähneeni jk:ssakin :)

    VastaaPoista